Anestol Krem Nasıl Uygulanır?

Anestol Krem Nasıl Uygulanır? Anestol Krem Neye İyi Gelir? Anestol kremin zararları var mı? İle ilgili bilmeniz gerekenleri yazımız da hazırladık.

Anestol Krem Nasıl Uygulanır? Anestol Krem Neye İyi Gelir?

Anestol Krem Nasıl Uygulanır
Sayfa İçeriği: Anestol Krem Nasıl Uygulanır, Anestol Krem Neye İyi Gelir, Anestol Kremin Zararlı Var Mı, Anestol Krem Nedir, Anestol Krem Zararlı Mı, Anestol Krem Nasıl Kullanılır, Anestol Krem Hangi Alanlarda Kullanılır, Anestol Kremin Kullanımı, Anestol Krem Ne İşe Yarar

Anestol krem nasıl uygulanır ile ilgili bilinmesi gereken bazı bilgileri ayrıntılı şekilde yazımızda siz değerli dostlarımız için mercek altına aldık. Anestol krem neye iyi gelir? Hakkın da tüm merak ettiğiniz her şeyi yazımızın devamına giderek bulabilir vede öğrenebilirsiniz. Anestol krem nasıl kullanılır? ve Anestol kremin faydaları nelerdir? Sorularının cevaplarına sayfamızdan yardım alarak ulaşabilirsiniz. Peki anestol krem nasıl uygulanır? Detayları ile yazımızda paylaştık.

Anestol krem, eczaneler de bulunan en iyi lokal anestezikler arasında bulunmaktadır. Bu krem uygulandığı alanda uyuşma sağlamaktadır. 30 gramlık alüminyum tüperlerde bulunmaktadır. Anestol krem uzman hekimler tarafından reçete edilerek verilmektedir. İçeriğin de yardımcı madde olarak metil paraben, polietilen glikol 1500, propil paraben, polietilen glikol 6000, propilen glikol barındırmaktadır. Bu kremi kullanan kadınlar, özellikle de ağda sırasında istedikleri uyuşmayı sağladıkları ve kullanmadan önce talimatları okumalı vede mutlaka doktora danışılarak kullanılmalıdır. Anestol kremin kullanımı kolay sanıldığı için bazı kişilerde istenmeyen sonuçlara neden olabilmektedir. O yüzden faydalarından çok yan etkileri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Etken maddesi ise her tüp %5 lidokain olmaktadır. Sürüldüğü alanda kısa sürede etkisini göstermektedir. Kesinlikle doktora danışmadan kullanmayın.

ANESTOL KREM NASIL KULLANILIR?

ANESTOL KREM HANGİ ALANLARDA KULLANILIR?

Meme ucu, kaşıntılar, dudak çatlakları vede ağrılar da kullanılmaktadır. Deri üzerinde vede mukozanın yüzeysel yanıtlarında da kullanılır. Yalnız şimdilerde kadınlar ağda öncesin de veya lazer epilasyonda acıyı azaltmak için kullanmaktadır. Eğer kaşlarınızı vede bıyık aldırırken acı hissetmek istemiyorsanız bu kremi tercih edebilirsiniz. Özellikle de acısı fazla olan iğneli lazer epilasyonda da anestol kremi kullanabilirsiniz. Cildinizin kuruluğundan dolayı veya kullandığınız sütyenin naylon almasından dolayı oluşan meme ucu çatlakları için anestol kremi tercih edebilirsiniz. Basur da ki acıyı hafifletmek için, güneş yanıkları sonrasında acıyı azaltmak için uzmana danışarak anestol kremi kullanabilirsiniz.

ANESTOL KREMİN KULLANIMI

Anestol kremi kullanmadan önce mutlaka doktora danışmalısınız. Gün içinde 2 ya da 3 defa sürebilirsiniz. Yalnız bu kullanımlar da 5 gramdan daha fazla kullanmamalısınız. Gün içinde en fazla kullanım dozu 17 veya 20 gramdır. Çok aşırı kullanıldığın da ise beklenmedik ciddi yan etkiler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Kremi kullanacağınız alanın temiz olmasına özen gösterin. Sonra bölgeye kremi uygulayıp güzelce ovalayın. Krem 5 dakika içinde etkisini gösterecektir. 2 veya 3 saat kadar etkisini devam ettiren bu krem kullandıktan sonra baş dönmesi, titreme, kaşıntı, kızarıklık, göre bozukluğu, tahriş ile karşılaştığınız da mutlaka vakit kaybetmeden hastanenin acil bölümüne başvurmalısınız.

Anestol Krem Nasıl Uygulanır, yazımız da hazırladığımız anestol kremin kullanımı ve anestol kremin kullanım alanlarını öğrenebilirsiniz. Sizin de eğer ki anestol krem nasıl uygulanır, yazımız hakkında sorularınız varsa bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. Anestol krem nasıl uygulanır, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Sarı Nokta Hastalığının Belirtileri Nelerdir?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed