Yenidoğan Bebek Alışverişi Nasıl Olmalı? Yenidoğan bebek ihtiyaç Listesi, Yenidoğan bebek alışverişi ne zaman yapılır? İle ilgili bilmeniz gerekenler…
Yenidoğan Bebek Alışverişi Nasıl Olmalı? Yenidoğan bebek ihtiyaç Listesi
Hamilelik gelip çattığın da, sevimli bulduğunuz kıyafetlere karşı olamazsınız veya her gördüğünüz elbiseyi alarak bebeğinizin alışveriş ihtiyacını karşılamak isteyebilirsiniz. Yalnız bebek için hazırlıklara 25. haftadan itibaren başlamak, bebek alışverişi için en doğru zaman olmaktadır. Yazımızın içeriğin de, siz değerli dostlarımız için yenidoğan bebek alışverişi ne zaman yapılır? ve yenidoğan bebek ihtiyaç listesi ile ilgili sorularının cevaplarını ayrıntılı olarak derledik. Peki Yenidoğan bebek alışverişi nasıl olmalı?
Siz de yenidoğan bebek alışverişi listesini hazırlayarak, bebeğin doğumun da yaşanacak telaşlı anları kolaylaştırabilirsiniz. Anne adaylarının hamilelik süresince yaptıkları hazırlıklardan birisi de, bebek alışverişi olmaktadır. Doğum sürecine az zaman kala, yenidoğan alışveriş listesi hazırlanmış, anne doğuma hazır hale gelmiş olmalıdır. Bu hazırlığa ise ilk olarak hem yenidoğan bebek, hem de anne için ihtiyaç listesi oluşturmaktan başlanmaktadır. Yazımızın devamına giderek yenidoğan bebek ihtiyaç listesi ile ilgili daha fazla bilgilere ulaşabilir vede öğrenebilirsiniz.
Yenidoğan Bebek Alışverişi Ne Zaman Yapılır?
Yenidoğan Bebek İhtiyaç Listesi
– Emzik,
– Biberon,
– Biberon emziği,
– Emzik kabı ve emzik kordonu,
– Doğum sonrası vede hastane çıkışı için, birer adet bebek takımı,
– Eldiven,
– Çorap,
– Kısa kol ve uzun kol badi,
– Ağız mendili,
– Bebek havlusu vede bornozu,
– Önlük,
– Emzik ve biberon temizleyicisi,
– Pudra,
– Bebek bezi,
– Islak mendil,
– Pişik kremi,
– Tarak ve fırça,
– Alt değiştirme örtüsü,
– Tırnak makası,
– Bebek şampuanı veya sabunu,
– Ateş ölçer,
– Deterjan vede yumuşatıcı,
– Banyo küveti,
– Kulak çöpü,
– Ana kucağı,
– Battaniye ve nevresim,
– Beşik, yatak ve puset,
– Bebek arabası.
Doğum Yapan Anne İçin Gerekli İhtiyaç Listesi
– Süt sağma makinesi ya da pompası,
– Emzirme sütyeni,
– Emzirme atleti,
– Emzirme önlüğü,
– Emzirme yastığı,
– Göğüs pedi veya göğüs kalkanı,
– Lohusa pedi,
– Lohusa külodu,
– Anne ve bebek çantası,
– Çatlak önleyici krem,
– Göğüs ucu kremi,
– Lohusa pijama ve geceliği.
Yenidoğan Bebek Alışverişi Nasıl Olmalı, yenidoğan bebek alışverişi ve anne adaylarının hazırlık alışverişi ile ilgili merak ettiklerinizi yazımızın içeriğin de derleyip hazırladık. Eğer ki sizin de yenidoğan bebek alışverişi nasıl olmalı, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden ya da sosyal ağlarımızdan sorabilirsiniz. Yenidoğan bebek alışverişi nasıl olmalı, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da yenidoğan bebek ihtiyaç listesi yazımızdan haberdar edebilirsiniz.
Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA
Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.
Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; IP Adresi Nasıl Bulunur?