2019 Miraç Kandili Sözleri

2019 Miraç Kandili Sözleri Miraç Kandili İle İlgili Sözler, Miraç kandili mesajlarını siz değerli dostlarımız için yazımız da derledik.

2019 Miraç Kandili Sözleri Miraç Kandili İle İlgili Sözler

2019 Miraç Kandili Sözleri
Sayfa İçeriği: 2019 Miraç Kandili Sözleri, 2019 Miraç Kandili Mesajları, 2019 Miraç Kandili Sözleri Yeni, 2019 Miraç Kandili Sözleri Ayetli, 2019 Miraç Kandili Sözleri Hadisli, Miraç Kandili İle İlgili Sözler, Miraç Kandili İle İlgili Mesajlar, Miraç Kandili Ne Zaman, Miraç Kandili Hangi Güne Geliyor

Miraç kandili sözleri ile ilgili birbirinden güzel miraç kandili mesajlarını yazımız da hazırladık. Miraç kandili ile ilgili sözler hakkında siz de yazımızın devamına giderek ulaşabilirsiniz. Miraç kandili sözleri ve miraç kandili mesajlarına yazımızın devamından ulaşabilirsiniz. Sizde 2019 miraç kandili sözlerini detayları ile yazımız da bulabilirsiniz..

Dini günler takvimini diyanet işleri başkanlığı resmi internet sitesinden paylaşmıştı. Yayınlama sonrası kandil günleri de belli oldu. Nisan ayının girmesi ile 2019 miraç kandili 2 Nisan’da. Müslüman aleminin dua vede ibadetler ile en verimli şekilde geçirmek istediği mübarek gün eller semaya açılacak. Yazımızın devamına giderek miraç kandili sözlerini bulabilir ve sizde sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz.

2019 MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla”ya sunacağı ve O”nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

– ALLAH’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandilin mübarek olsun.

– Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel bekliyoruz yıllardır. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç kandilin mübarek olsun.

– Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

– Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Miraç kandiliniz mübarek olsun.

– Bu gecenin feyzi üzerinize rahmeti geçmişinize bereketi evinize nuru ahiretinize sıcaklığı yuvanıza dolsun kandiliniz mübarek olsun.

Allah”ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller!

– Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler İyi Kandiller.

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

2019 Miraç Kandili Sözleri, yazımız da hazırladığımız 2019 miraç kandili sözlerine ulaşabilirsiniz. Sizin de eğer ki miraç kandili sözleri ile ilgili yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. 2019 miraç kandili sözleri, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Patates Salatası Nasıl Yapılır?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed