Tohumsuz Sebze Üretimi Nasıl Yapılır?

Tohumsuz Sebze Üretimi Nasıl Yapılır? Saksıda Soğan Nasıl Yetiştirilir? Saksıda tohumsuz çiçek yetiştirme ile ilgili pratik bilgiler sayfamızda…

Tohumsuz Sebze Üretimi Nasıl Yapılır? Saksıda Soğan Nasıl Yetiştirilir?

Tohumsuz Sebze Üretimi Nasıl Yapılır
Sayfa İçeriği: Tohumsuz Sebze Üretimi Nasıl Yapılır, Saksıda Soğan Nasıl Yetiştirilir, Evde Tohumsuz Sebze Yetiştirmenin Pratik Yolları, Tohumsuz Çiçek Yetiştirme, Tohumsuz Sebze Ekimi, Tohumsuz Evde Sebze Nasıl Yetiştirilir

Tohumsuz sebze üretimi nasıl yapılır ile ilgili bilmeniz gereken püf noktaları siz değerli dostlarımız için yazımız da hazırladık. Saksıda soğan nasıl yetiştirilir? hakkın da bilmeniz gereken tüm her şeyi sayfamızdan öğrenebilirsiniz. Sizde saksıda tohumsuz çiçek yetiştirme hakkında bilgileri yazımızın devamından bulabilir ve öğrenebilirsiniz. Peki tohumsuz sebze üretimi nasıl yapılır?

Sebze yetiştirmek artık günümüz de profesyoneller dışında da yapılmaktadır. Bu konu üzerin de ev hanımları doğal beslenme amacı ile ev ortamın da kendileri gerçekleştirmektedir. Sizde eviniz de pratik olarak sebze yetiştirebilirsiniz. Evde tohumsuz sebze yetiştirme ile ilgili pratik bilgileri sizler için sayfamızda hazırladık. Bazı püf noktaları öğrenerek doğal yollar ile evde sebze yetiştirebilirsiniz.

EVDE TOHUMSUZ SEBZE YETİŞTİRMENİN PRATİK YOLLARI

Domateslerinizi yarıya kesiniz sonra toprağın içine yerleştirin. Toprak ile üzerini kapatın ve saksıyı güneş alacak bir ortamda bekletin. 2 gün de bir defa sulamayı unutmayın. İki hafta sonra filizlendiğini görebilirsiniz.

Sarımsak yetiştirmek için, top sarımsağın dişlerini ayırın. Sonra toprağın içine ekin. 10 gün boyunca bekletin. Eğerki derin kaba koymazsanız, daha düzgün sarımsak çıkımı sağlanacaktır. Sarımsaklar çıkar, çıkmaz koparmamaya dikkat edin.

Brüksel lahana yetiştirmek istiyorsanız, kök kısmını toprağa ekin. C vitamini bakımından zengin olan brüksel lahana için küçük saksılar ideal olarak tercih edilmelidir.

Soğanınızın kök tarafını saksı toprağına yerleştirin. Daha sonra üzerini ise toprak ile kapatın, sonra toprağın kuru yada ıslak olmamasına dikkat ederek toprağı ılıman bir halde bırakmalısınız.

Marulun baş kısmını saksınıza ekin. Kök kısmının 5 cm kadar olmasına dikkat edin. Kök marulu mutlaka suyun içine batırıp, çıkartarak ekiniz.

Tohumsuz Sebze Üretimi Nasıl Yapılır, yazımız da hazırladığımız tohumsuz sebze üretimini öğrenebilirsiniz. Eğerki sizin de tohumsuz sebze üretimi nasıl yapılır, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. Tohumsuz sebze üretimi nasıl yapılır, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Kazandibi Nasıl Yapılır?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed