Çöp Kovası Kokusu Nasıl Önlenir?

Çöp Kovası Kokusu Nasıl Önlenir? Çöp Kovası Temizliği Nasıl Yapılır? Çöp kovası kokusu giderme yöntemleri ile ilgili pratik bilgiler…

Çöp Kovası Kokusu Nasıl Önlenir? Çöp Kovası Temizliği Nasıl Yapılır?

Çöp Kovası Kokusu Nasıl Önlenir
Sayfa İçeriği: Çöp Kovası Kokusu Nasıl Önlenir, Çöp Kovası Temizliği Nasıl Yapılır, Çöp Kovası Temizliği İle İlgili Pratik Öneriler, Çöp Kovası Kokusu Giderme Yöntemleri, Çöp Kovasından Koku Nasıl Çıkar, Kötü Kokular Nasıl Giderilir, Evde Hijyeni Sağlamak İçin Ne Yapılır

Çöp kovası kokusu nasıl önlenir ile ilgili bilinmesi gereken bazı pratik bilgileri siz değerli dostlarımız için yazımız da hazırladık. Çöp kovası kokusu temizliği nasıl yapılır? Hakkında merak ettiklerinizi yazımızın devamına giderek ulaşabilirsiniz. Sizde çöp kovası kokusunu gidermek için sayfamızdan yardım alabilirsiniz. Çöp kovası kokusu giderme yöntemlerini ve kötü kokuları önleme ile ilgili pratik bilgileri sayfamızdan bulabilirsiniz.Peki çöp kovası kokusu nasıl önlenir? Detayları ile yazımız da paylaştık.

Günümüz de bir çok insan kapaklı çöp kovaları kullanmakta. Bu tür çöp kovalarının kapakları kapatıldığın da havasız kalırlar ve hava sirkülasyonunu sağlamadığı için çöp kokusu içeride oluşur vede daha rahatsız edici bir koku haline gelir. Çöp kovalarının bakımı yapılmadığın da ev içinde kötü koku yapar, bu da sineklenmeye neden olur. Yazımızda sizler için çöp kovası temizliği ile ilgili pratik bilgileri maddeler halinde hazırladık.

ÇÖP KOVASI TEMİZLİĞİ İLE İLGİLİ PRATİK ÖNERİLER

ÇÖP KOVASI KOKUSU GİDERME YÖNTEMLERİ

Çöp kovasının içine yerleştireceğiniz nem emici mendiller uzun süre koku oluşumuna engel olabilir. Yalnız çöp poşetini uzun süreli kullanmaktan kaçının, çöp poşetlerinin günlük değişimi önemlidir.

Çöp kovası için boraks içeride oluşmuş kötü kokuların yok olması için oldukça yardımcı’dır. Bunun için ise yarım su bardağı içine boraksı, yanı ölçüde su ile birlikte sulandırarak çöp kovasının tüm yüzeyine sürün. 20 dakika beklettikten sonra temiz bez ya da fırça yardımı ile temizleyin.

Beyaz sirke, çöp kovası temizliğin de kullanabileceğiniz bir diğer malzemedir. Bunun için çöp kovasının iç bölgesine sıcak su vede 1 su bardağı beyaz sirke dökerek yarım saat bekleyin. Sünger veya fırça kullanarak çöp kovasının tüm yüzeyini temizleyin ve durulayın.

Çamaşır suyundan bir miktar çöp kovasının içine dökün ve biraz su ilave edin. Sünger yardımı ile her yerini silin. Eğer çöp kovası uzun süredir kirli ise, kovanın içine bir miktar su ile çamaşır suyu dökerek 10 dakika kadar bekleyin. Bekledikten sonra güzelce çöp kovasını durulayın.

2 Yemek kaşığı karbonatı, çöp kovasının dibine dökün. Daha sonra 1 gün bekleyin. Karbonatın etkisi ile çöp kovasında ki kötü kokular dağılacaktır. Bekletmiş olduğunuz karbonatı ıslak temiz sünger yardımı ile yüzeye yayarak temizleyin. Tüm kokuların kalıcı olarak kaybolması için, karbonatı düzenli olarak kullanmaya özen gösterin.

Çöp Kovası Kokusu Nasıl Önlenir, yazımız da hazırladığımız çöp kovası kokusunu giderme yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Sizin de eğer ki çöp kovası kokusu nasıl önlenir, yazımız hakkında sorularınızı bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. Çöp kovası kokusu nasıl önlenir, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Apandisit Patlamasının Belirtileri Nelerdir?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed