Karnabahar Örgüsü Nasıl Yapılmalı?

Karnabahar Örgüsü Nasıl Yapılmalı? Karnabahar Örgü Yapımı Tekniği, Karnabahar örgüsünü pratik olarak sizde yazımızdan yapılışını öğrenebilirsiniz.

Karnabahar Örgüsü Nasıl Yapılmalı? Karnabahar Örgü Yapımı Tekniği

Karnabahar Örgüsü Nasıl Yapılmalı
Sayfa İçeriği: Karnabahar Örgüsü Nasıl Yapılmalı, Karnabahar Örgü Yapımı Tekniği, Karnabahar Örgüsü Nasıl Örülür, Karnabahar Örgüsü Yapımı, Karnabahar Örgüsü Nasıl Yapılır, Karnabahar Örgü Tekniği, Pratik Karnabahar Örgüsü Örme

Karnabahar örgüsü nasıl yapılmalı, ile ilgili bilmeniz gereken pratik karnabahar örgü tekniğini sizlere yazımızda hazırladık. Karnabahar örgü yapımı tekniği hakkında bilgilere yazımızın devamından ulaşabilirsiniz. Sizde pratik olarak karnabahar örgüsü yapımını yazımızdan bulabilirsiniz. Peki karnabahar örgüsü nasıl yapılmalı? detayları ile yazımız da paylaştık…

Karnabahar, diğer ismi ile dalgalı ajur olarak bilinmektedir. Türkiye’de ise karnabahar görüntüsünü anımsattığından, karnabahar örgüsü olarak geçmektedir. Bu model her yaştan bayanın zevkine uygundur. Karnabahar örgüsü bayanlar için favori örgü çeşitleri arasındadır.

KARNABAHAR ÖRGÜSÜ NASIL ÖRÜLÜR?

Karnabahar örgüsünün başında ilk yapmanız gereken ilk aşama olarak kenar ilmeği alın vede iki ilmek ile birlikte sağ yöne doğru eksiltme yapın. Bu işlemi üç defa yapın. İkinci örme aşamasına geçtiğiniz de ise, ipliği düzden ve içten dışa doğru şişe dolayın vede bir ilmek örün. Bu işlemi de altı defa yapın. Bir sonraki aşamada ise örmeyi sol yöne doğru eksilterek yapın. Bu işlemi de üç defa tekrarlayarak yapın. Dördüncü işlemde ise örgünün arka kısmındaki ilmekleri düz olarak örüp bir sıra düz vede bir sıra ters olacak şekilde örün. Son aşamada ise, örgüyü birinci aşamadan itibaren dört sıra tekrar ederek, örgü dilediğiniz boyuta gelene kadar örün.

Karnabahar Örgüsü Nasıl Yapılmalı, yazımız da hazırladığımız karnabahar örgüsünün yapımını öğrenebilirsiniz. Sizde pratik olarak karnabahar örgüsünü eviniz de yapabilirsiniz. Yazımız da sizler için hazırladığımız karnabahar örgüsü tekniğini öğrenebilir ve uygulayabilirsiniz. Eğerki sizin de karnabahar örgüsü nasıl yapılmalı, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. Karnabahar örgüsü nasıl yapılmalı, sayfamızı sizde arkadaşlarınızın bilgisi olması için onlarla da paylaşarak, arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Temizlik Hastalığı Belirtileri Nelerdir?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed