Muradiye Çorbası Nasıl Yapılır?

Muradiye Çorbası Nasıl Yapılır? Muradiye Çorbası Tarifi, Muradiye çorbası hazırlanışı ile ilgili bilmeniz gereken pratik tarifini yazımızda hazırladık.

Muradiye Çorbası Nasıl Yapılır? Muradiye Çorbası Tarifi

Muradiye Çorbası Nasıl Yapılır
Sayfa İçeriği: Muradiye Çorbası Nasıl Yapılır, Muradiye Çorbası Tarifi, Muradiye Çorbası Tarifi İçin Malzemeler, Muradiye Çorbası Tarifi Hazırlanışı, Muradiye Çorbası Yapılışı, Muradiye Çorbası Hazırlanışı, Muradiye Çorbası Malzemeleri, Evde Muradiye Çorbası Tarifi, Pratik Muradiye Çorbası Nasıl Yapılır, Lokanta Usulü Muradiye Çorbası Tarifi

Muradiye çorbası nasıl yapılır ile ilgili bilmeniz gereken tarifin püf noktaları siz değerli dostlarımız için yazımız da hazırladık. Muradiye çorbası tarifi hakkında hazırlanışını ve malzemelerini yazımızın devamında giderek ulaşabilirsiniz. Evde pratik muradiye çorbası tarifini yapabilir ve sıcak sıcak hem aileniz hemde misafirleriniz ile tüketebilirsiniz. Peki muradiye çorbası nasıl yapılır? detayları ile yazımız da paylaştık.

Muradiye çorbası ile kilo almaya son… Soğuk kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan muradiye çorbasının tarifini sizler için yazımız da paylaştık. Sizde kolay şekilde hazırlayabileceğiniz muradiye çorbasının yapılışını yazımızdan öğrenebilirsiniz. İçinizin ısınması ve soğuk havalarda sıcak sıcak sofralarınız da yer alabilecek çorbalar arasında güzel bir tarifi sizlere sunduk. Hem doyuran, hemde şifa veren muradiye çorbası tarifini yazımızın devamından öğrenebilirsiniz.

MURADİYE ÇORBASI TARİFİ

MURADİYE ÇORBASI TARİFİ İÇİN MALZEMELER

1 Çay kaşığı karabiber.
3 Yemek kaşığı sıvı yağ.
1 Çay kaşığı tuz.
1 Adet tavuk göğsü.
1 Litre su.
Yarım çay bardağı arpa şehriye.
1 Adet havuç.
1 Adet kabak.
Terbiyesi için, yarım su bardağı su.
Terbiyesi için, 1 Su bardağu yoğurt.
Terbiyesi için, 1 Yemek kaşığı un.
1 Yemek kaşığı nane, üzeri için.
2 Yemek kaşığı tereyağı, üzeri için.

MURADİYE ÇORBASI TARİFİ HAZIRLANIŞI

Muradiye çorbası hazırlanışı için öncelikle derin tencere içine yağı koyun ve tavukları küp küp doğrayarak güzel bir şekilde karıştırın. Biraz soteledikten hemen sonra kabak vede havuçları da ekleyip 5 dakika daha soteleme işlemine devam edin. Sonra tencereye arpa şehriyeler ile birlikte suyu, karabiberi vede tuzu ilave ederek sebzeler vede arpa şehriyeler yumuşayana kadar pişirin.

Pişirmiş olduğunuz çorbanın terbiyesini hazırlamaya geçebilirsiniz. Ayrı bir kase için de, yoğurt, un vede yarım su bardağı suyu karıştırın. Yoğurt sıcağı görünce kesilmemesi için tencerede kaynayan çorbadan bir kepçe su alıp kasedeki karışıma azar azar ilave edin. Çorbayı karıştırır iken kasedeki terbiyeyi yavaş yavaş ilave edin. Ocak üzerinde orta ateş de bir taşım kaynattıktan sonra 5 dakika kısık ateş üzerinde pişirin vede ocağın altını kapatın. Naneli tereyağını çorbanıza ilave ederek sıcak sıcak ailenize yada misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Muradiye Çorbası Nasıl Yapılır, yazımız da hazırladığımız muradiye çorbası tarifini öğrenebilirsiniz. Eğerki sizin de muradiye çorbası nasıl yapılır, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. Muradiye çorbası nasıl yapılır, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Yulaf Ezmesi Nasıl Tüketilmeli?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed