Safran Maskesi Nasıl Yapılır?

Safran Maskesi Nasıl Yapılır? Safran Maskesi Nasıl Uygulanır? Safran bitkisinin cilde faydalarını sizler için sayfamız da paylaştık…

Safran Maskesi Nasıl Yapılır? Safran Maskesi Nasıl Uygulanır?

Safran Maskesi Nasıl Yapılır
Sayfa İçeriği: Safran Maskesi Nasıl Yapılır, Safran Maskesi Nasıl Uygulanır, Safran Bitkisinin Cilde Faydaları, Safran Bitkisi Ne İşe Yarar, Safran Maskesi Yapımı, Safran Kremi Yararlı Mı, Safran Özlü Krem Ne İşe Yarar, Safranın Cilde Faydaları, Safran Sabunu Zararlı Mı

Safran maskesi nasıl yapılır ile ilgili bilinmesi gereken yöntemleri siz değerli dostlarımız için yazımız da hazırladık. Safran maskesi nasıl uygulanır? hakkın da tüm kadınların merak ettiklerinizi sayfamız da paylaştık. Safran maskesi ile ilgili bilmeniz gereken tüm her şeyi yazımızın devamından ulaşabilir ve öğrenebilirsiniz. Safran maskesi için bilmeniz gereken yöntemlere yazımızdan ulaşabilirsiniz. Peki safran maskesi nasıl yapılır? detaylı olarak yazımız da paylaştık.

Son zamanlar da cilt bakımına özen gösteren kadınlar, hem baharatlardan hemde doğadan gelen mucize bitkilerden çok fazla yararlanmaktalar. Safran bitkisi de bunların arasında yer almaktadır. Genellikle de kozmetik dünyasının ilgisini çeken safran bitkisi çingene bitkisinin çiçeklerinden elde edilmektedir. Dünya da bulunan safranın çoğu iran’da hasat edilmekte. Safran crocin isimli altın rengi veren karotenoid bir pigment içeriğinden dolayı gıdalara güzel renk vermektedir. Safran kırışıklığı önlemeden tutun, cildi yenilemeye kadar birçok fayda sağlamaktadır.

SAFRAN BİTKİSİNİN CİLDE FAYDALARI

Uzmanların açıklamalarına göre, safran cildi aydınlatarak cilt lekelerinin görünümünüz azaltmaktadır. Sivilcelerin oluşumundan şikayetci olan kadınların gözdesi haline gelen safran bitkisi, pürüzsüz bir cilde kavuşturacak. Güneşin zararlı ışınlarından cildi koruyan safran bitkisi, aynı zaman da cilt sağlığını kontrol altına almaktadır. Düzenli şekil de cilde uygulandığın da ise tüm problemleri ortadan kaldırmakta. Safran bitkisi kırışıkların oluşmasını önler, oluşan kırışıkların da azalmaasınıa olanak sağlamaktadır.

SAFRAN MASKESİ YAPIMI

Safran maskesi için 1 çay kaşığı safran ile 2 yemek kaşığı sütü karıştırın. İyice karıştırdıktan sonra soğuması için buzdolabına koyun. Maskeniz soğuduğun da ise, kıvama gelmeye başlayacaktır. Maskeniz kıvama geldiğin de uygulamanız için hazırdır. Yüz fırçası yardımı ile, maskenizi yüzünüze ve boynunuza sürebilirsiniz. Yaklaşık olarak 15 dakika bekledikten sonra ıslak bir sünger veya nemli bir havlu ile cildinizi temizleyebilirsiniz.

Safran Maskesi Nasıl Yapılır, yazımız da hazırladığımız, safran maskesi yapımını öğrenebilirsiniz. Eğerki sizin de safran maskesi nasıl yapılır, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. Safran maskesi nasıl yapılır, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Limonlu Islak Kek Nasıl Yapılır?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed