Yuvalama Çorbası Nasıl Yapılır?

Yuvalama Çorbası Nasıl Yapılır? Yuvalama Çorbası Tarifi, Yuvalama çorbası yapılışı ile ilgili püf noktaları sizler için yazımız da hazırladık.

Yuvalama Çorbası Nasıl Yapılır? Yuvalama Çorbası Tarifi

Yuvalama Çorbası Nasıl Yapılır
Sayfa İçeriği: Yuvalama Çorbası Nasıl Yapılır, Yuvalama Çorbası Tarifi, Yuvalama Çorbası Yapılışı, Yuvalama Çorbası Tarifi İçin Malzemeler, Yuvalama Çorbası Tarifi Hazırlanışı, Evde Yuvalama Çorbası Tarifi, Nefis Yuvalama Çorbası Nasıl Yapılır

Yuvalama çorbası nasıl yapılır ile ilgili bilmeniz gereken hazırlanışı ve malzemelerini yazımızın devamında hazırladık. Yuvalama çorbası tarifi hakkında pratik olarak yapılışını öğrenebilirsiniz. Sizde sayfamızdan yuvalam çorbası tarifine ulaşabilir vede evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Peki yuvalama çorbası nasıl yapılır?

Ana yemeklere geçmeden önce tüketilen çorbanın bir çok farklı çeşiti bulunmaktadır. Yuvalama çorbası gaziantep’e özel bir çorba olduğundan binbir çeşit lezzetler arasın da bu çorbayı da denemenizi tavsiye ederiz. Tadı diğer çorbalara benzemeyen yuvalama çorbası hem lezzetli, hem de doyurucu özelliktedir. Sizde yuvalama çorbası tarifine yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

YUVALAMA ÇORBASI TARİFİ

YUVALAMA ÇORBASI TARİFİ İÇİN MALZEMELER

250 Gram kuşbaşı et.
1 Çorba kaşığı tereyağı.
150 Gram yağsız kıyma.
4 Su bardağı sıcak su.
1 Su bardağı pirinç.
1 Su bardağı haşlanmış nohut.
1 Tatlı kaşığı karabiber.
1 Tatlı kaşığı tuz.
1 Adet yumurta.
1 Çorba kaşığı un.
Yarım kg süzme yoğur.
1 Çorba kaşığı nane.

YUVALAMA ÇORBASI TARİFİ HAZIRLANIŞI

Yuvalama çorbası yapılışı için öncelikle tereyağı ve kuşbaşı etini güzel bir şekilde kavurun. Sonra üzerine sıcak su ilavesi yaparak, etler yumuşayana kadar pişirin. Etleriniz pişerken sizde pirinçleri yarım saat suda bekleterek ardından süzün. Daha sonra blenderda öğütün. İçine kıymayı ilave edin, hamur haline gelene kadar yoğurun. Karabir vede tuzunu ayarlayın. Sonra nohut büyüklüğü kadar parçacıklar kopararak yuvarlayın. Kaynayan etin suyuna ise nohutları ilave edin. Ayriyetten bir kabın için de, yoğurdu, unu ve yumurtayı karıştırarak, tencereye yavaş yavvaş ilave edin. 5 dakika kadar daha kaynatın ve tavada tereyağı ile naneyi kızdırın. Çorbanızın üzerine gezdirerek ailenize vede misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Yuvalama Çorbası Nasıl Yapılır, yazımız da hazırladığımız, yuvalama çorbası hazırlanışını öğrenebilirsiniz. Eğerki sizin de yuvalama çorbası nasıl yapılır, yazımız hakkında kafanıza takılan sorularınız varsa, bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. Yuvalama çorbası nasıl yapılır, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Çocuklarda Tansiyon Neden Düşer?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed