Hamilelikte Saç Kestirilir Mi?

Hamilelikte Saç Kestirilir Mi? Hamilelikte Saç Boyatmak Zararlı Mı? Hamilelik dönemin de yapılması ve yapılmaması gerekenleri yazımızdan bulabilirsiniz.

Hamilelikte Saç Kestirilir Mi? Hamilelikte Saç Boyatmak Zararlı Mı?

Hamilelikte Saç Kestirilir Mi
Sayfa İçeriği: Hamilelikte Saç Kestirilir Mi, Hamilelikte Saç Boyatmak Zararlı Mı, Hamilelikte Saç Boyatmak Ve Kestirmek Zararlı Mı, Hamilelikte Yapılmaması Gerekenler, Hamilelikte Yapılması Gerekenler, Hamilelik Döneminde Saç Bakımı İle İlgili Dikkat Edilmesi Gerekenler, Hamilelikte Saç Kestirmek Zararlı Mı, Hamilelikte Saç Boyatılır Mı

Hamilelikte saç kestirilir mi ile ilgili bilmeniz gerekenleri siz değerli dostlarımız için yazımız da derledik. Hamilelikte saç boyatmak zararlı mı? hakkında tüm merak ettiklerinizi detaylı bir şekil de yazımızın devamına giderek öğrenebilirsiniz. Hamileliklte yapılması gerekenler vede hamilelikte yapılmaması gerekenleri sizler için yazımız hazırladık. Peki hamilelikte saç kestirilir mi?

Günümüz de bir çok şeyin toplum için de yayılarak yanlış düşüncelere yelken açmaktadır. Bunlardan biri de hamilelik dönemin de saçların kesilmesi halin de anne karnındaki bebeğin ömrünün kısalması gibi. Doğruluğu olmayan görüşler üzerinde anne adaylarının kafaları karışmaktadır. Batıl düşünceler olarak bilinen bu düşünceler de anne adayları hamilelik dönemin de saçlarını kestirmek istemeyebilirler. Kadınlar aslıdna bakımlı vede sağlıklı görünmeye önem vermekteler, bu dönem de ise hormonlardan dolayı daha fazla hassas vede narin olacağı için kendilerinde yenilikler yapmak anne adayların da pozitif enerji sağlayacaktır.

HAMİLELİKTE SAÇ BOYATMAK VE KESTİRMEK ZARARLI MI?

Hamilelik dönemin de uzman görüşlerine göre saç kestirmenin herhangi bir zararının olmadığını vurgulamaktadır. Saç boyatma konusun da ise uzmanlar, hamileliğin ilk trimesterın da bebeğin organları yeni geliştiğinden ilk üç ay saç boyatmanın mecburiyet olmadığı süreçte boyatılmaması konusun da uyarıyor. Çünkü boyanın içinde bulunan kimyasal içerikli katkı maddeleri, saç derisiyle bebeğe geçeceğinden zarar verebilmektedir. Hamile iken saç boyatma ile yapılan çalışmalar da, bebekte sakalık etkilerin meydan gelmesi ile ilgili delil bulunmamaktadır. Yanlız yinede her ihtimale karşılık hamilelik dönemin de saç boyatmama özen gösterin.

HAMİLELİK DÖNEMİNDE SAÇ BAKIMI İLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Hamilelik dönemin de tercih edebileceğiniz en iyi boya türü kınadır.
Hamilelikte saçlarınızı boyadıktan sonra, saç diplerinizi iyice yıkayın.
Hamilelik dönemin de kimyasal içermeyen, organik olan boyaları tercih edin.
Boyaların içinde amonyak olmamasına dikkat edin.
Eğerki saçlarınızı çok boyamak istiyorsanız, hamileliğin üçüncü ayından sonra boyatın.

Hamilelikte Saç Kestirilir Mi, yazımız da hazırladığımız hamilelikte saç kesitirilir mi ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğerki sizin de hamilelikte saç kestirilir mi, yazımız hakkında kafanıza takılan sorularınız varsa, bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. Hamilelikte saç kestirilir mi, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Fibroadenom Belirtileri Nelerdir?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed