Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Geçer?

Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Geçer? Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Çıkar? Eldeki ceviz lekesi çıkarma yöntemleri ile ilgili bazı bilgileri yazımızda derledik.

Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Geçer? Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Çıkar?

Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Geçer
Sayfa İçeriği: Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Geçer

Taze cevizin dış yüzeyindeki sıvı, elde kahverengi lekeler bırakabilmektedir. Bu inatçı lekelerden bir kaç basit vede doğal tekniklerle kurtulmanız mümkündür. Yazımızın içeriğin de, siz değerli dostlarımız için eldeki ceviz lekesi nasıl çıkar? ve eldeki ceviz lekesi çıkarma yöntemleri ile ilgili sorularının cevaplarını ayrıntılı olarak bulabilirsiniz. Peki Eldeki ceviz lekesi nasıl geçer?

Taze ceviz toplar iken, temizler iken veya yerken biraz dikkatli olmak lazım. Ellerde vede hatta farkında olmadan dokunduğunuz yerler ceviz boyası olabilmektedir. Ellerde vede temas ettiği yüzeylerde koyu yeşil siyaha yakın renkte iz bırakabilmektedir. Taze cevizin muhteşem lezzetinden vazgeçemeyenleirn, sadece elleri değil zaman zaman elbiseleri de leke olur. Cevizi kabuklarından ayırır iken veya yemek için soyduğunuzda hızlıca temas ettiği yüzeye koyu renk leke bırakabilir. Eğer belirli temizleme yöntemleri uygulamazsanız ceviz lekesi bulunduğu yüzeyi veya kumaşı kalıcı olarak boyayabilmektedir. Yazımızın devamına giderek eldeki ceviz lekesi çıkarma yöntemleri ile alakalı daha fazla bilgilere ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz.

Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Çıkar?

Eldeki Ceviz Lekesi Çıkarma Yöntemleri

Eldeki ceviz lekesini çıkarmak adına sirkeli su kullanılabilir. Bunun için, bir bezi sirkeli suda ıslatıp ellerinizi silebilirsiniz. Daha sonra soğuk su ile ellerinizi yıkayınız.
Diş macunu ya da bebek yağı da, eldeki ceviz lekelerie karşı tercih edilebilir.
Eğer ki lekeler kuruyup, cilde nüfuz etti ise çamur vede kille ellerinizi ovuşturunuz. Daha sonra sirkeli su ile yıkayınız.
Eldeki ceviz lekelerine karşı karbonat vede bulaşık deterjanını da tercih edebilirsiniz .Karbonat vede bulaşık deterjanını karıştırınız vede bir diş fırçası yardımı ile lekeleri temizleyiniz.
Limonu ikiye ayırınız vede lekeli bölgeye sürünüz. 5 dakika kadar bekletip ellerinizi yıkayınız.

Eğer ki elbiselerinizde veya temas eden kumaş yüzeylerde meydana gelen ceviz lekesi yoğun ise, çamaşır deterjanı vede çamaşır sodası tercih edebilirsiniz. Öncelikle bir kap içinde, bir ölçek çamaşır deterjanını vede bir ölçek çamaşır sodasını karıştırınız. Bu karışıma bir ölçek, su ilave ederek kıvamını yoğunlaştırınız. Leke üzerine fırça yardımı ile daireler çizerek uygulayınız vede daha sonra bol suyla yıkayınız. Ceviz lekesi bulaşmış elbisenizi veya kumaşı deterjan ile temizlemeden önce, soğuk suya batırıp bekletiniz. Elbisenizi soğuk suyun içinde yaklaşık yarım saat kadar beklemesi lazım. Yeterli süre soğuk suda bekleyen elbiseniz, sudan çıkartıp lekeli kısım üzerine sıvı bulaşık deterjanı döktükten sonra daha önce kullanılmamış temiz bulaşık süngeri veya bez ile lekeli kısmı ovarak temizleyiniz. Bu işlemi tamamladıktan sonra, elbiselerinizi çamaşır makinesinde uygun programda yıkayınız. Tüm işlemleri uyguladıktan sonra, elbiselerinizdeki ceviz lekesinin çıktığını görebilirsiniz.

Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Geçer, eğer ki sizin de eldeki ceviz lekesi nasıl geçer, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden ya da sosyal ağlarımızdan sorabilirsiniz. Eldeki ceviz lekesi nasıl geçer, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da eldeki ceviz lekesi nasıl geçer, hakkındaki bilgiler yazımızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Hamilelikte Uykusuzluk Neden Olur?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed