Bensu Soral Ailesi Kim?

Bensu Soral Ailesi Kim? Bensu Soral Kaç Yaşında? Bensu soral nerede doğdu? Hakında merak edilen bazı bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Bensu Soral Ailesi Kim? Bensu Soral Kaç Yaşında?

Bensu Soral Ailesi Kim
Sayfa İçeriği: Bensu Soral Ailesi Kim

Bensu soral, Tv8 Ekranların da yayınlanan Tuzak dizin de rol almaktadır. Bensu soral ile ilgili bazı bilgiler ile merak edilmektedir. Yazımızın içeriğin de, siz değerli dostlarımız için Bensu soral nerede doğdu? ve Bensu soral kaç yaşında? İle ilgili soruların cevaplarına ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz. Peki Bensu soral ailesi kim?

Bensu soral, Türk oyuncudur. 1991 yılında İnegöl Bursa’da dünyaya gelmiştir. Bensu soral, Hande soral’ın kardeşidir. Bensu soral’ın babası mobilyacıdır. Soral’ın Bedirhan adlı bir çift yumurta ikizi vardır. İnegöl Turgutalp Anadolu lisesinden mezun olan Bensu soral, Marmara üniversitesi güzel sanatlar fakültesin de grafik üzerine eğitim görmektedir. Ablası Hande soral’ın yardımı ve desteği ile oyunculuğa başladı. İlk kez yol ayrımı dizisi ile oyunculuğa adım attı. Yazımızın devamına giderek Bensu soral kimdir, ile alakalı daha fazla bilgilere ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz.

Bensu Soral Nereli?

Bensu Soral Kimdir?

Bensu soral, 2008 yılında vizyona giren, Vicdan dizisinin oyuncu kadrosun da bulundu. Daha sonra Boynu bükükler adlı gençlik komedisi dizin de ana karakterlerin biri olan Miray’ı, 2015 de ise Tatlı küçük yalancılar dizisin de Aslı metiner karakterini canlandırdı. Sanatçı Murat dalkılıç’ın Kader adlı şarkısına çekilen klipte de yer aldı.

Bensu soral 2016 yılında çekilmiş vede büyük reyting toplamış içerde adlı dizi de Çetin tekindor’un canlandırdığı kebapçı celal’in, avukatlığını yapan Melek karakterini de canlandırdı. 2019 yılında organize işler, Sazan sarmalı adlı sinema filmin de Nazlı noyan karakterini de canlandırdı ve 2018 yılında iş adamı olan Hakan baş ile evlenmiştir. 2 Şubat 1991 yılında Bursa’da dünyaya gelen Soral, 1.70 boyundadır. Burcu ise Kovadır. Marmara üniversitesi güzel sanatkar fakültesin de grafik okumaktadır.

Bensu Soral Ailesi Kim, Bensu soral’ın kardeşleri Bedirhan soral ve Hande soral’dır. Ebeveynleri ise Hamdi soral ve Sebahat soral’dır. Eğer ki sizin de Bensu soral ailesi kim, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden ya da sosyal ağlarımızdan sorabilirsiniz. Bensu soral ailesi kim, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da Bensu soral ailesi kim, hakkındaki bilgiler yazımızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Türkü Akbayram Kaç Yaşında?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed