Rubizoit Taşının Faydaları Nelerdir?

Rubizoit Taşının Faydaları Nelerdir? Rubizoit Taşının Özellikleri Nelerdir? Rubizoit taşı ne işe yarar? İle ilgili bilmeniz gereken bazı bilgiler.

Rubizoit Taşının Faydaları Nelerdir? Rubizoit Taşının Özellikleri Nelerdir?

Rubizoit Taşının Faydaları Nelerdir
Sayfa İçeriği: Rubizoit Taşının Faydaları Nelerdir

Rubizoit taşı, müthiş derece de dengeleme özelliği olan, kötü enerjilere karşı kalkan görevi üstlenen çok değerli taşlar arasında yer almaktadır. Yazımızın içeriğin de, siz değerli dostlarımız için rubizoit taşı ne işe yarar? ve rubizoit taşının özellikleri nelerdir? İle ilgili soruların cevaplarına ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz. Peki Rubizoit taşının faydaları nelerdir?

Zoisit; içinde yakıt var anlamına gelmektedir. Kırmızı benekli yeşil ya da mavimsi taştır. Kırmızı benekler yakut olup, yeşil renk ise zoisittir. Rubizoit anyolik taşı ilk olarak, 1956 yılın da Tanzanya’daki Logido yakınlarında bulunmuştur. Bu taş canlı enerjiye sahiptir vede beyin ile kalp arasındaki enerjik vede sinirsel bağlantıları geliştirecek ve olumlu duyguları uyarmaktadır. İsmi ‘Yeşil’ anlamına gelen Massai kelimesinden türemiştir. Negatif enerjileri ise, pozitif enerjilere dönüştürmektedir. Yazımızın devamına giderek rubizoit taşının faydaları ile alakalı daha fazla bilgilere ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz.

Rubizoit Taşı Ne İşe Yarar?

Rubizoit Taşının Faydaları

Cinsel istek vede gücü artırmaktadır. Cinsel soğukluk vede iktidarsızlığı ortadan kaldırır.
Çevredeki negatif enerjiyi şaşırtıcı biçim de pozitif enerjiye dönüştürür.
İnsanlar ile, kendisine zarar gelmeyecek ilişkiler kurma yeteneği verir.
Gebe kalmayı sağlar, gebeliği tamamlar. Rahimdeki bebeği korur ve düşüğü önler.
Öğrenmeye yardımcı olmak adına, bilincinizi değiştirebilecek vede ruh belleğinize erişmenizi sağlayacak gücü ruhani doğası vardır.
Güçlü bir biçimde kalbi uyarır vede kalp de olumlu duygular uyandırır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
İlham, fiziksel vede ruhsal sağlık taşlarındandır.
Yoğun duygulardan kişiyi koruyarak, hata yapma ihtimalini azaltma yönünde etkileri olduğu belirtilmektedir.
Endişe bozukluğunu azaltır, gelecek hakkında pozitif olmanızı sağlar. Bireyin ihtiyacı olan enerjiyi verme, özelliği barındırır kendi içinde.
Odaklanma sorunu çeken bireyler de, dengeyi sağlamaya yardımcı olur.
Sakinleştirici, rahatlatıcı özelli bulunur. Şans ve cesaret getirdiğine inanılır.
Nazar konusun da etkili taştır. Negatif enerjilere karşı, kişiyi koruyucu olduğu söylenmektedir.
Kendine güven, mutluluk, depresyon vede stres azaltma üzerinde etkili taştır.
Cinsel organları hastalıklardan korumaktadır. Hormonlarını aktif hale getirir.

Rubizoit taşı, yakut vede zoist kristal yığınlarının doğal olarak birleşmesi ile meydana gelen taştır. Özel bir katkı olarka yakut kristallerine sahip tür zoisittir. Zoisitin kendisi, magmatik, metamorfik vede tortul kayaçlar da yer alan kalsiyum alüminyum hidroksi sorosilikat ismi verilen minerali barındırmaktadır. Zoisit renk açısından önemli ölçü de değişir iken, rubizoisitteki zoisit genellik ile yeşildir. Renk kombinasyonları koyu kırmızı ya da siyah vede yeşilimsi tondan kırmızı ve yaprak yeşiline kadar değişiklik göstermektedir.

Rubizoit Taşı Nedir?

Her rengin ayrı anlamı bulunmaktadır. Rubizoist, zoisitin olağanüstü formudur vede sertlik ölçeği derecesi mohs ölçeğin de 5.5 – 6.5 arasındadır. Yakut parçaları, daha sert olup 9’a yakın olmaktadır. Zoisit’in kendisi 6,5 ila 7 arasında bir dereceye sahip iken, diğer formları 6’lık bir sertlik derecesine sahiptir. Zoisitler yarı saydamdan şeffafa kadar değişebilir vede genellik ile camsı vede kırılgan yapıdadır. Bu mineral de prizmatik kristal yığınları bulunmaktadır. Kristal sistemi ortorombiktir.

Rubizoit Taşının Faydaları Nelerdir, rubizoit taşı genellik ile dengeleyici özelliğinden dolayı stresli vede huzursuz ruh halinden arındırarak bireyin daha neşeli vede enerjik olmasına yardımcı olmaktadır. Eğer ki sizin de rubizoit taşının faydaları nelerdir, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden ya da sosyal ağlarımızdan sorabilirsiniz. Rubizoit taşının faydaları nelerdir, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da rubizoit taşının faydaları, hakkındaki bilgiler yazımızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Keçi Sütünün Faydaları Nelerdir?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed