Yüze Buz Sürmenin Faydaları Nelerdir?

Yüze Buz Sürmenin Faydaları Nelerdir? Yüze Buz Sürülür Mü? Yüze buz kaç günde bir uygulanır? İle ilgili bilmeniz gereken bazı bilgiler yazımızda.

Yüze Buz Sürmenin Faydaları Nelerdir? Yüze Buz Sürülür Mü?

Yüze Buz Sürmenin Faydaları Nelerdir
Sayfa İçeriği: Yüze Buz Sürmenin Faydaları Nelerdir

Yüze buz sürmenin, cilt için bir çok faydası bulunmaktadır. Bazı istenmeyen yaralar içinde, buz yüze iyi gelmektedir. Yüze sürülen buz yeni kırışıkların oluşumunu önler vede olan kırışıkları da azaltır. Yazımızın içeriğin de, siz değerli dostlarımız için yüze buz kaç günde bir uygulanır? ve yüze buz sürülür mü? Soruları ile ilgili bazı bilgilere ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz. Peki Yüze buz sürmenin faydaları nelerdir?

Yüze buz sürerek, cildinizi kısa sürede yenileyebilirsiniz. Uykulu veya yorgun olduğunuzda, cildinizin daha canlı vede aydınlık görünmesi adına yüzünüze buz sürebilirsiniz. Buz maskesi, her cilt tipi için uygundur ve kolaylıkla da hazırlayabilirsiniz. Buzdaki mineraller cildin, daha canlı görünmesine yardımcı olur. Yaşlanma izlerini de geciktirir. Nemlendirici kullandıktan sonra, buz masajı uygulamak cildin hızlı biçimde canlanmasını sağlamaktadır. Yazımızın devamına giderek yüze buz sürmenin faydaları ile alakalı bilgileri ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz.

Yüze Buz Sürülür Mü?

Yüze Buz Sürmenin Faydaları

Yüze buz sürme göz altı torbalarını azaltır.
Yüzü daha pürüzsüz hale getirir.
Cildin kan dolaşımını artırır.
Yüz de gözenekleri sıkılaştırır.
Sivilceleri yok eder.
Şişkinlikleri vede morlukları giderir.
Uçuğun hızla iyileşmesini sağlar.
Güneş yanıklarını geçirir.
Yüze buz sürme sarkmaları vede kırışıkları giderir.
Yüzdeki kılları azaltır.

Yüzünüze buzu düzenli olarak hafta da iki ila üç defa sürerek, bir kaç ay gibi kısa bir sürede yüzünüzdeki gözenekleri sıkılaştırabilirsiniz. Yüze buz sürmek, yüzdeki kan dolaşımını da, hızlandırdığından kırışıklık, ince çizgi vede sarkmaları engellemektedir. Buzlar sıkılaştırıcı özelliği ile, gözeneklerin küçülmesine yardımcı olmaktadır. Buz ile uygulanan cilt bakımlar da cildin kan dolaşımı tetikleyerek cildin daha sağlıklı görünmesi sağlanır. Yüze buz uygulamanın diğer faydası ise çıkan sivilcelere de iyi gelmekte ve azaltmaktadır.

Yüze Buz Sürmenin Faydaları Nelerdir, bilmeniz gereken en önemli şey, buzu çıplak biçim de kesinlikle yüzünüze sürmeyin. Bir bez veya koruyucu için de yüzünüze uygulayın. Eğer ki sizin de yüze buz sürmenin faydaları nelerdir, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden ya da sosyal ağlarımızdan sorabilirsiniz. Yüze buz sürmenin faydaları, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da yüze buz sürmenin faydaları, yazımızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Klima Fonksiyon Tuşları Ne İşe Yarar?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed