Vişne Suyu Lekesi Çıkar Mı?

Vişne Suyu Lekesi Çıkar Mı? Vişne Lekesi Nasıl Çıkar? Vişne lekesi çıkarma yöntemleri ile ilgili bazı püf noktalar yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Vişne Suyu Lekesi Çıkar Mı? Vişne Lekesi Nasıl Çıkar?

Vişne Suyu Lekesi Çıkar Mı
Sayfa İçeriği: Vişne Suyu Lekesi Çıkar Mı

Vişne lekesi diğer lekelere göre en zor çıkan lekeler arasında gelmektedir. Kimi zaman elbiselere, kimi zaman da halıya bulaşmaktadır. Yazımızın içeriğin de, siz değerli dostlarımız için vişne lekesi çıkarma yöntemleri ve vişne nasıl çıkar? Soruları ile ilgili cevaplara ulaşabilirsiniz. Peki Vişne suyu lekesi çıkar mı?

Eğer elbisenizin üzerine vişne suyu döküldü ise, öncelik ile elbisenin yalnızca bir lekeli kısmını, bir kabın üzerine koyun. Dilerseniz ip, isterseniz de lastik yardımı ile kıyafetin sabitlenmesini sağlayın. Böylelikle yukarıdan dökmüş olduğunuz sıcak su, elbisenin hiçbir yerine işlemeyecektir. Sıcak su dökerken yaklaşık 10 cm kadar yukarıdan dökmenin suyun yalnızca ısısının değil, aynı zaman da hızının da lekenin çıkarılması konusunda yardımcı olmasını sağlayacak. Bu sayede elbisedeki vişne lekesi çıkmış olacak. Yazımızın devamına giderek vişne suyu lekesi çıkarma ile ilgili daha fazla bilgilere ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz.

Vişne Lekesi Nasıl Çıkar?

Vişne Lekesi Çıkarma Yöntemleri

Vişne lekesin de önemli olan nokta işlemi, henüz lekenin yeni meydana geldiğin de denenmesidir. Bu işlemden sonra, bir miktar deterjanı elma sirkesi yardımı ile lapa haline getirin vede vişne lekesinin üzerine sürün yaklaşık 20 dakika kadar bekleyin. Leke her zaman kullandığınız çamaşır makinesi programında yıkandığın da muhtemelen çıkacaktır. Yalnız henüz leke geçmedi ise yaklaşık 1 yemek kaşığı alkol ile bir yemek kaşığı suyun birbirine karıştırıp lekenin üzerine dökebilirsiniz.

İspirto ile vişne lekesi çıkarmak bilinen en etkili yöntemlerden biridir. Vişne lekesi ne kadar eski olursa olsun, çıkarılması konusun da ispirto genellikle işe yarayacaktır. Yalnız pek çok kıyafetin lekesini ispirto çıkaracağı gibi elbiselerin rengini de değiştirebilir. Bu tekniğin uygulanması için, yapmanız gereken yalnızca bir pamuğun üzerine ispirto yağ döküp lekenin üzerine hafif hafif bastırmaktır. Süt yardımı ile vişne lekesini çıkarma elbiseniz de vişne lekesi oluştu ise oldukça faydalı yöntemdir. Bunun için yapmanız gereken ise, yalnızca elbisenin lekeli kısmını bir kabın içine koymak vede üzerine ılık süt ile doldurmak. Bir gece kadar sütün içinde elbisenizi beklettikten sonra, sütün durulayıp sabunla güzelce yıkamalısınız.

Vişne Suyu Lekesi Çıkar Mı, eğer vişne lekesi geçmedi ise bir ölçü ılık su vede yarım çay kaşığı deterjan karışımında 15 dakika bekletin. Alkol sürerek de vişne ya da kiraz lekesini çıkarabilirsiniz. Bu işlemlerden sonra, her zaman yıkadığınız program da makineye atabilirsiniz. Eğer ki sizin de vişne suyu lekesi çıkar mı, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden ya da sosyal ağlarınızdan sorabilirsiniz. Vişne suyu lekesi çıkar mı, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da vişne suyu lekesi çıkarma yöntemi yazımızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Kombu Mantarı Nasıl Muhafaza Edilir?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed