Yanık Kokusu Evden Nasıl Çıkar?

Yanık Kokusu Evden Nasıl Çıkar? Yanık Yağ Kokusu Nasıl Gider? Yanık kokusu nasıl gider? Hakkında merak edilen bazı bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Yanık Kokusu Evden Nasıl Çıkar? Yanık Yağ Kokusu Nasıl Gider?

Yanık Kokusu Evden Nasıl Çıkar
Sayfa İçeriği: Yanık Kokusu Evden Nasıl Çıkar

Yanık kokusu herkesin başına gelmiştir. Evde yanık kokusu nasıl çıkacağı ile ilgili araştırmalarda bulunan insanlar ile ilgili soruların cevaplarına yanıt verebilmek için yazımızın içeriğin de, siz değerli dostlarımız için yanık kokusu nasıl gider? ve yanı yağ kokusu nasıl gider? Sorularının cevaplarına ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz. Peki Yanık kokusu evden nasıl çıkar?

Yanık kokusunu evden çıkarmak için ilk yapmanız gereken tüm camları açmanızdır. Bu yöntem hava sirkülasyonu sağlayarak yanık kokusunun en kısa sürede evden çıkmasını sağlar. Eğer hava temizleyiciniz var ise, onu da çalıştırarak yanık kokusunun hızlıca giderilmesini sağlayabilirsiniz. Eğer ki camları açtınız, bir süre beklediniz ama hala yanık kokusu var ise, koku eve sinmiş demektir. Yanık kokusu sizin yapmış olduğunuz yemekten dolayı ise, yemeği direk çöpe dökün. Daha sonra ise yanık kalıntıları olan tencereyi güzelce temizleyin. Tencere temizliği %100 doğal temizlik mineralleri ile, en zorlu lekeleri bile kolayca çıkaran cif krem tercih edin. Minimum çaba ile maksimum temizlik sağlamak için mutfak temizliğinde de cif krem kullanılabilir ve bu sayede yanık kokusundan da kurtulabilirsiniz. Yazımızın devamına giderek yanık kokusu evden nasıl çıkar ile ilgili daha fazla bilgilere ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz.

Yanık Yağ Kokusu Nasıl Gdier?

Yanık Kokusu Nasıl Gider?

Yanık kokusunu aldığınız gibi ocağı kapattıktan sonra, yapmanız gereken ilk iş camların hepsini açmaktır. Eğer evde yeterince cam yok ise, balkon kapısını vede hatta dış kapıyı açarak kokunun evden çıkmasını sağlayın. Kokuya neden olan yanmış yiyecekleri, soğuduktan sonra mutlaka ortadan kaldırın. Eğer tava veya tencerede de yanıklar meydana gelmişse mutlaka onu da çöpe atın. Çöpü toplayın vede dışarıdaki çöp kutusuna atınız. Eğer ki tencere de yanıklar yok ise, soğuduktan sonra yıkama işlemine geçin. Çünkü her ne kadar yanmış yemeği çöpe atıp uzaklaştırsanız da yemeği yaptığınız tava ve tencere de yanık kokusunun yayılmasına neden olabilir. Tava ile tenceredeki yanık kalıntıları temizlemek için cif krem tercih edebilirsiniz.

Mutfağınıza sinen kokuğu temizlemek için, yemeğin piştiği alanı vede mutfağı temizlemek oldukça etkili olacaktır. Cif power ve shine mutfak spreyi ile ankastreyi, eğer yemek fırında pişti ise fırını veya dolaplara sindi ise dolap kapaklarını güzelce temizleyin. Temizlik malzemeleri sayesin de mutfağınız mis gibi kokar iken, hijyenik temizlik de sağlamış olacaksınız. Eğer ciddi yanık oluştu ise, dumanlar yükselmiş, tavanda vede duvarda lekeler oluşmuş olabilir. Kokudan tamamen kurtulmak için, bu lekelerden kurtulmanız lazım.

Mutfağınız baştan aşağı temizlediniz ama hala yanık kokusu geliyor ise, yanan yemeğin kokusu tüm odaları sarmış olabilir. Öncelikle ortalığı süpürün. Daha sonra cif konsantre zemin uzmanı ile mobilya vede parke yüzeyleri silin. Eğer kokuyu hala alıyorsanız perdeleri, yastık kılıflarını, koltuk kılıflarını vede açıkta olan tüm kumaş yüzeyleri makineye atın. Yıkama işleminden sonra eşyaları tekrar yerine yerleştirip, kokudan eser kalmadığını hissedeceksiniz.

Yanık Kokusu Evden Nasıl Çıkar, yanık yağ kokusunun eve sindiği gibi, kendi üstünüze de sinebileceğini unutmayın. Bu nedenle hızlıca duş almak vede üstünüzdeki elbiselerden kurtulmak kokunun burnunuzdan gitmesi için etkili olacaktır. Eğer ki sizin de yanık kokusu evden nasıl çıkar, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden ya da sosyal ağlarımızdan sorabilirsiniz. Yanık kokusu evden nasıl çıkar, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da yanık kokusu evden nasıl çıkar yazımızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Nem Böceği Nereden Gelir?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed