Ali Yüksel Kimdir?

Ali Yüksel Kimdir? Ali Yüksel Nereli? Ali Yüksel Kaç Yaşında? Hakkında merak ettiğiniz, tüm her şeye yazımızın içeriğinden ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz.

Ali Yüksel Kimdir? Ali Yüksel Nereli? Ali Yüksel Kaç Yaşında?

Ali Yüksel Kimdir
Sayfa İçeriği: Ali Yüksel Kimdir

Son günler de en çok biyografisi araştırılan isimlerden biri olan Türk hava kurumu başkanı Ali yüksel ile ilgili bazı merak ettiğiniz tüm bilgileri yazımızın içeriğin de derledik. Siz de yazımızın içeriğinden, Ali yüksel nereli? ve Ali yüksel kaç yaşında? Sorularının cevaplarına ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz Peki Ali yüksel kimdir?

Türk hava kurumu kayyum heyeti başkanı olan Cenap aşçı’nın yerine yeni Türk hava kurumu başkanı Ali yüksel atandı. Bir çok insan tarafından merak edilen Yüksel hakkında araştırmalar da sosyal ağlarda merak konusu oldu. 1966 yılında Alanya’da hayata gelen Ali yüksel, İlkokulu Alanya’da okudu. Ortaokul vede Lise yıllarını ise Antalya aksu erkek öğretmen lisesin de bitirmiştir. 1987 yılında A.Ü. siyasal bilgiler fakültesi kamu yönetimi bölümünden mezun olan Yüksel, 1988 yılında Yozgat kaymakam adayı olarak Mülki idare amirliği mesleğine intisap oldu. 1991 yılında itibaren de Aksaray-Gülağaç, Van-Özalp, Bolu-Mengen vede Denizli-Sarayköy kaymakamlığı görevlerini yürütmüştür. Yazımızın devamına giderek Türk hava kurumu başkanı Ali yüksek ile ilgili daha fazla bilgilere ulaşabilir ve öğrenebilirsiniz.

Ali Yüksel Nereli?

Ali Yüksek Kaç Yaşında?

Ali yüksel, müliye müfettişliğine 1999 yılında vede aynı yıl mülkiye başmüfettişliğine atanmıştır. Mesleği süresince de, eğitimini sürdüren Yüksek, Gazi üniversitesi Türkiye-Avrupa Birliği İlişkileri Bilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamlamıştır. ATAUM tarafından yürütülen ‘Avrupa Birliği Uzmanlık Programı’nı tamamlayan Yüksel, 1 yıl İngiltere’de vede 6 ay ABD’de ingilizce dil eğitimine vede mesleği ile ilgili programlara katılmıştır. İçişleri bakanlığı mülkiye başmüfettişi olarak da görev yürütüyordu.

Ali Yüksel Kimdir, türk hava kurumu kayyum olarak atanan Ali yüksel ile ilgili merak edilen tüm bilgileri yazımızın içeriğinde ayrıntılı olarak düzenleyip hazırladık. Eğer ki sizin de Ali yüksel kimdir, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden veya sosyal ağlarımızdan sorabilirsiniz. Ali yüksel kimdir, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da Ali yüksel kimdir yazımızdan haberdar edebilirsiniz.

Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Bekçi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kardesiz Blog Logo
DMCA.com Protection Status
Copyright © 2014 - 2024 Kardesiz Blog Designed